Current Favourites

1

I have not shared with you much from beauty in the last few weeks so here we go. I wanted to show you my favourites some of them are old like the corrective serum from Kiehl’s or Creme de La Mer serum and some of them are new. Mainly all the stuff for dry lips as I do suffer a lot a the moment. I need to have a good lip balm in each bag and each room. I am now trying new products from Burt’s Bees and the lip balms are really hydrating which is exactly what I am looking for. That Elemis lip balm is top class as well and I love the packaging. I must admit I got it thanks to blogging and it is great that I got it as I would not normally buy a lip balm from this brand. However, it is an amazing product so I will be using it again.

So what are your current favourites? Any fantastic lip balms I should try?

Uz dlouho jsem nevydala zadny beauty clanek, tento se teda za typicky beauty clanek neda pocitac, ale chtela jsem vam ukazat par oblibenych produktu. Nektere jsou starsi a nekteri jsou novacci. Hlavne ted zkousim balzamy na rty, protoze mam rty neskutecne vysusene. Balzam mam v kazde kabelce a snad i v kazde mistnosti. Mam ted nejake novinky od Burt’s Bees a mam rada hlavne jejich balzamy. Musim ale uznat, ze tento Elemis balzam na rty je uzasny. Priznam se, ze jsem ho dostala. Mozna by me to az uplne nenapadlo si od Elemis koupit zrovna balzam na rty. Ale jsem z nej nadsena. Krasne hydratuje rty a ma i pekne baleni. Ja mam proste radsi baleni, ktere vypadaji luxusneji.

A co vy? Jake mate momentalne oblibene produkty? Nejake skvele balzamy, ktere bych mela vyzkouset?

Love Glamazon xoxo

6 comments on “Current Favourites

  1. Ahoj Evi , mám podobný problém s perami , mne sa najviac osvedčil Eight hour cream ktorý používam namiesto balzamu, a super je tiež Sisley Nutritive lip balm.

  2. Ahoj Evi, ja mivala stejnej problem. Velikej problem je, ze cim vic si ty rty mastnyma balzamama natiras, tim hur! Me pomohlo si delat jemnej peeling kartackem na zuby a pak trochu natrit kremem (treba na oci). Postupne jsem si odnavykla od vsech balzamu – nejhorsi je chapstick( nebo jak se jmenuje) A 8hr cream po tom se mi vzdy uplne sloupaly. Nezapominej pit 2l vody denne, ber nejakej dobrej omega 3,6,9 a uvidis, ze bude po problemu ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.