Zara temptation


Dear bloggers,

I have been planning what I may or may not buy and was going through Zara online shop. Hopefully I will not end up spending too much or buy stuff I will not use but I am really in to colours now and was thinking about pants with a bit of colour and perhaps nice bright shoes.

Love Glamazon xoxo

Planovala jsem si, co bych si tak mozna koupila nebo mozna taky ne:) a prochazela si online shop Zary. Doufam, ze az tam vlezu, tak neutratim zase nadbytek za veci, ktere nevynosim. V posledni dobe jsem zamilovana do barev a leto je prakticky pred nama, tak chci nejake kalhoty s troskou barvicky a nebo vyrazne botky.

Love Glamazon xoxo

8 comments on “Zara temptation

  1. Já jsem spíš pro ty boty! Barevné kalhoty doma mám a stejnak je moc nenosím..
    Jinak Evičko, děkuju za komentáře! :) Pro mě tvůj blog kvalitní je! Oblékáš se hezky, píšeš hezky, přispíváš pravidelně a působíš mile (neboj se, že ne!) :) S těmi diskusemi je to ale těžké, no. Ne každý chce vyjádřit svůj názor.

  2. Výrazné farbičky na leto sú krásne. Sama som si kúpila “mrkvové” nohavice /myslím farbu/ a nosím ich veľmi rada. A ešte chcem pochváliť Evkin blog – je inšpiratívny, len tak ďalej :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.