15 comments on “Look of the day Black and White

  1. Já jsem všemi deseti pro bílá saka a ten zeleno-zlatý prsten bych Ti stáhla z prstu! Tohle je přesně podle mého gusta!
    P.S. To je ten náhrdelník, co jsme spolu kupovaly v Londýně v Topshopu? :-)

  2. prostě jsi žena, působíš žensky, oblíkáš se žensky, máš krásný styl, vychytaný, půvabný, Tvé vlasy jsou úžasné a upřímně: “viděla jsem spoustu fashion blogů a většina Ti jich nesahá ani po kotníky ( v těch černých lodičkách) .-)) palec nahoru, patříš mezi mé favority ve feshion blogování

  3. Vsem vam moooc dekuji…Natal moc si toho vazim toho tveho komentare…mam radost, ze se vam to libi…proto to delam :)

  4. prekrasny, strasne ti to slusi! super outfit a opet musim moooc pochvalit bizu, nad timhle prstenem jsem taky uvazovala.. :) a to bily sako, aaach, mam pocit, ze v ty bily verzi ani v Cechach nebylo, pusobi kvalitne, narozdil od spousty jinych bilych od konkurence..

  5. Marti lak je nails inc myslim…to bile sako byl opravdu kup…jeste, ze jsem si ho vzala :) fakt nelituju..myslim, ze je silene nadcasove..:)

  6. tak s lakem mam asi smulu, tahle znacka mi nic nerika… sako rozhodne dobrej kup, hlavne za ty penize, taky bych nevahala! treba se tu jeste objevi, chtela jsem sice neco levnejsiho, ale to, co jsem videla, me nepresvedcilo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.