Chelsea Girl

4
I am sitting at home, sipping coffee and waiting for trains to start to run. London and the whole UK experienced a bit storm yesterday so everything stopped. I wish I could do this all day today.

This weekend was a weather a bit better I must say and I went to meet my friend in Chelsea and to visit my favourite Satchi Gallery. I wanted to go for an easy look with a bit of glamour. That would explain the faux fur collar and the top with lace. I know it is not a super glamorous look but I just felt good and that should be the main feeling when it comes to fashion right.

Sedim doma na pohovce, piju ranni kavu a venku je snad hurikan. Londyn a vubec celou Anglii postihla velka boure a silena vichrice a tak jako obvykle se veskera doprava zastivala. Ted cekam az se budu moci dostat do prace. Kez bych tu mohla prosedet cely den a prodlouzit si vikend.

O vikendu bylo pocasi nastesti prijemne a sla jsem s kamaradkou do Chelsea a navstivit tam Satchi Galerii, kterou jak vite mam moc rada. Chtela jsem jednoduchy look s troskou glamouru a to asi vysvetluje top lemovany krajkou a kozesinovy limec. Mozna to neni extra zajimavy look, ale poslouzil dokonale. Nebyla mi zima, nemusela jsem nic extra vymyslet a citila jsem se dobre. V posledni dobe mi v mode jde hlavne o dobry pocit.

Love Glamazon xoxo

2 5 3 6

Wearing: Atmosphere Top, H&M Pants, Dune Boots, LV Bag, Oasis Jacket

9 comments on “Chelsea Girl

  1. Krajka s kožešinou vypadá skvěle.
    Moc ti to sluší!
    Tak si užívej, že jsi ještě doma. U nás je sice svátek, ale já musela i tak do práce. Raději bych ale byla doma a užívala si volna.

    1. No prave, ale ja do prace musim…tohle me opravdu nebavi tyhle britske kalamity….trochu zafouka, trosku zasnezi a je konec

  2. Jak se vam mohla zastavit doprava v Londyne?? :) Bydlim totiz kousek od Londyna a nic se tu nedelo. Kamaradka na jihu u more je tez v pohode. To slovo hurikan maji asi mistni noviny velmi radi :o)

    1. Luci, fakt desny…do prace jsem dostala az ve dvanact, ted bydlim docasne v Beckenham, takze tam je jenom overground train…tak asi proto, ale treba lidi z Clapham taky jeli busem a trvalo jim to vice nez dve hodiny

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.