Giveaway





Chloe

Dear Bloggers,

The promised giveaway is here. Most of the bloggers were doing giveaway before Christmas so bag you have a chance. All you need to do is to become (or be) regular reader of this blog, and click on like on my facebook page, leave a comment with your email address and perhaps mention what you like or do not like about this blog :)

I will pick randomly winner on 1st February

The giveaway will end on 30th January.

Do you also like that Chloe like lock on the bag?

Love Glamazon xoxo

Další slíbená giveaway je tady, pokud chcete vyhrát tuhle roztomilou tasku, mate sanci. Vetsina blogu nabizela darecky pred Vanoci, ja se rozhodla udelat Vanoce po Vanocich.

Jediné co stačí udělat je stát se pravidelným čtenářem blogu (follow), dat like na mou stranku na facebooku, nechat komentář s adresou pod příspěvkem a klidně můžete přidat, co se vám líbí či nelíbí na tomhle blogu.

Giveaway poběží do půlnoci 30. ledna a viteze vyberu pomoci nahodneho vyberu 1. unora.

Tak hodně štěstí.

PS: Taky se vam libi to ala Chloe zapinani? A taky bych rada dodala, ze se kabelka da nosit jako psanicko, ci pres rameno a delka ucha se da nastavit.


POZNÁMKA: SOUTĚŽE SE MOHOU ZŮČASTNIT POUZE FOLLOWERS TOHOTO BLOGU, NESTAČÍ POUZE NECHAT KOMENTÁŘ. RÁDA OBDARUJI SVÉ PRAVIDELNÉ ČTENÁŘE :)

35 comments on “Giveaway

  1. Kabelka je opravdu nádherná. Hodila by se mi ke koženým rukavicím, co jsem našla pod stromečkem. Tenhle blog jsem našla teprve nedávno a obsahem jsem nadšená. Padne mi přesně do noty. Líbí se mi ladění fotek, obrázky z Londýna, kam se asi zase hned tak nedostanu. Jen když už můžeme kritizovat, trochu mi přijde roztříštěná titulní strana. Třeba rozdílné fonty. Ale nic si ze mě nedělejte, mám nemoc z povolání :-).
    magdalena.simandlova@gmail.com

  2. zapínání se mi líbí už dlouho (ještě než jsem věděla, že je to vlastně chloe=))
    a překvapivě, v týhle barvě ještě kabelku nemam:D, takže potěšila by=)

    tvuj blog sleduju už docela dlouho, líbí se mi že se nebojíš i vcelku divokých kombinací

    pragueneedsmorestyle@gmail.com

  3. Kabelka je více než zajímavá. Dlouho jsem se rozhodovala, zda se zapojit do této giveaway, a čím častěji jsem na kabelku chodila koukat, tím víc se mi začínala líbit.
    Na blogu se mi líbí samozřejmě tvé outfity a fotky z jiného prostředí, fakt super :)
    deniskaa.05@seznam.cz

  4. Doteď jsem byla anonymním pozorovatelem. Giveaway an všech blozích jsme ignorovala, ptže se mi nechtělo zřizovat účet. tahle kabelka mne nakopla, abych to provedla a zjistila jak směšně jednoduché to je :) bylo by fajn ji mít jako připomínku :D
    yanis.cz@seznam.cz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.