Topshop Unique SS15 Photo Diary

8
I always get that feeling when your invites for fashion week keep coming in the post but when you open an invite for a show like Topshop you are absolutely buzzing. You know you will see a great collection that is affordable but you will also have an opportunity to experience fantastic atmosphere. And the brand attracts some A-list celebrities. You see the best bloggers and people like Anna Wintour and other celebrities and you feel amazing. I always have to pinch myself to make sure it is not a dream.

Topshop also prepared some bubbles  (sooo dangeours) and snacks before the actual show where you get to meet people, take pictures and just soak in the atmosphere. I just love everything about that. I was happy to see my favourite fashion icons including Laura Bailey, Poppy Delevigne or Alexa Chung. And so much more.

And you feel like this cannot get any better until the moment when Cara Delevigne appears on the catwalk. Oh, Topshop you are just fab.

Pred kazdym fashion weekem mam vzdy takove zvlastni napeti ohledne pozvanek. Clovek se porad boji, aby prisly vcas a aby byly dobre, ale kdyz otevrete pozvanku na show jako Topshop, tak mate snad motylky v brise. Lol. Opravdu tahle prehlidka je uzasny zazitek. Nejen ze uvidite uzasnou kolekci, ktera je i cenove dostupna, ale take zazijete nepopsatelnou atmosferu. Topshop vzdy prilaka svetove celebrity a blogerky a lidi z modniho prumyslu. Kdyz uz si rikam, ze uz jsem videla vsechny top blogerky, tak se vzdy nekdo novy najde. Treba letos Bryanboy, se kterym jsem si dala i selfie a tu jste snad videli na instagramu. Par blogerek uz znam osobne, takze se vzdy nekdo najde s kym si date pred prehlidkou sampanske.

To je dalsi vec, kterou Topshop pripravil a to je obcerstveni  a bublinky (coz je docela nebezpecne tedy alespon pro me) pred prehlidkou. Tento luxus jde jinde videt malo. A clovek kouka, foti a toci a nevi co prvni. Clovek se musi obcas stipnout, kdyz je obklopeny lidma ze svetove modni sceny, zda sni ci bdi. A kdyz uz si reknete, ze lepsi uz to nemuze byt, tak zacne prehlidka a Cara Delevigne otevira show.

Oh, Sladky Topshop proste vi, jak na to!

Love Glamazon xoxo


3 6 1 12 8 4 5 10 11 13 7 2 9

4 comments on “Topshop Unique SS15 Photo Diary

  1. Bože! To musí být snad ta nejlepší příležitost na světě! Vidět ty lidi a všechno…blogerky, fotografy, modelky, kolekci…na Tvém místě bych se asi rozbrečela štěstím :D Největší sen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.