Purple Zadig et Voltaire

Dear readers,
Sunday brought rainy weather and it was a perfect day for blanket, book, movies and staying in. And that is pretty much what I did with my boyfriend apart of having brunch in Breakfast club at Hoxton which I already introduced you before. 
On a day like this I usually cannot be asked to try to look chic or nice or do my hair. That would explain the hat, simple black outfit and very little makeup :) Anyway, I got to wear my new top which I bought recently. I am so obsessed now with crochet and jumpers similar to that. You can see it all over and I could not wait for sunny day to actually wear it. 
And  this amazing purple Zadig et Voltaire bag (which was a present) really lightened up the whole outfit. Well, not  that bad after all :)
Do you ever have lazy days like this? What would you wear then?
V Nedeli jsem si v klidu mohla prozpevovat pisnicku Prsi, Prsi jen se leje…a byl to taky naprosto idealni den na knizku, deku a filmovy maraton. A to je taky da se rict, co jsem minulou Nedeli delala, jenom hlad me vyhnal s pritelem na brunch o Hoxton Breakfast clubu, ktery jsem vam uz v minulosti predstavila. 
No a presne v takove destive a lenive dny nemam vubec chut si delat makeup, cesat vlasy nebo vymyslet nejaky cool outfit. Proto asi ten klobouk, hodne cerne a minimalni makeup. Ale musela jsem si alespon poprve dat tento svetrik. 
Koupila jsem si ho nedavno spolu s par hackovanyma vestickama a bluzkama. Jsem ted hackovanyma vecma posedla a kdo by ne, kdyz na vas cihaji vsude kolem. Tolik hackovanych saticek a vesticek pohromade na kazdem kroku, to cloveka opravdu dostane. 
A abych tento mozna depresivne vypadajici outfit trosku rozzarila, vzala jsem si tuhle rozkosnou Zadig et Voltaire kabelku (ktera byla darek) a musim rict, ze tomu nejak dala smrnc. 

Docela by me zajimalo, jestli taky mate dny, kdy na sebe date to prvni a je vam jedno jak vypadate? 

Preji krasny den a tesim se az mi povite, co si v takove dny oblekate vy :)
Love Glamazon xoxo

Wearing: Zadig et Voltaire bag, Mango coat, New Look top and boots, American Apparel leggings

10 comments on “Purple Zadig et Voltaire

  1. Občas ano,když mám hodně špatnou náladu,nebo když hodně hodně brzo ráno vstávám na focení na které jedu autem,tak na sebe natáhnu oblečení ve kterém možná nejsem IN ale cítím se v něm pohodlně,sebevědomě a příjemně:-)

    Nejen ten svetřík ale i ten kabátek vypadají moc dobře :-)

    http://www.czechblondyn.blogspot.com

  2. Když nestíhám do práce (což je hodně často) tak ve skříni popadnu první na co přijdu!:-) Ale mám to na sobě jen 10 minut než dojedu do práce a tam se hned převlíkám do firemního:-)

  3. zajimava otazka od nekoho, kdo si evidentne 99% casu da zalezet na tom, aby vypadal perfektne :-)… takze spis me zajimas ty, evicko, prispiva k tomu, ze vetsinou jsi hodne stylish i to, ze denne uverejnujes posty? docela o tom premyslim :-)

    a ja? jedno mi to asi neni nikdy, ale o vikendu casto skoncim v dzinach a tricku, je to takova moje vikendova uniforma, pokud se nic zvlastniho nedeje … i kdyz vetsinou upravena, makeup and all that :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.