Cosmpolitan UK – Bloggers Awards 2014 – Shortlisted for Best Fashion Blog

cosmo

This is sooooo major and bananas (as Rachel Zoe would say)! I could not believe my eyes today when I found myself to be in the nominated in top 10 blogs in Uk Cosmopolitan Bloggers Awards 2014. I think I was literally jumping up to ceiling (it is not that difficult with my height anyway)

I am so grateful to be shortlisted with 9 other Fashion blogs in the Category Best Established Fashion Blog. And I would be so happy to get your votes and support. My dreams would come true!

You can vote here. All you need for confirmation of your vote is your name and email address.

Thank you for all your support!

Tohle je proste bomba, uzasne a skvele a jsem opravdu strasne prekvapena. Dneska rano jsem nechtela verit svym ocim, kdyz jsem zjistila, ze jsem v Top 10 nejlepsich modnich blozich v Britanii v Oceneni Cosmopolitan Bloggers Awards 2014. Nejdriv jsem koukala, ze ma nekdo asi podobny nazev blogu, ale pak jsem skakala radost az do stropu a srdce mi busilo na poplach.

A tak bych  vas chtela poprosit o podporu a hlasy (tady)….at tem Britum ukazeme, ze i Cesky mohou mit uspesne blogy ne?

Chtela bych predem podekovat za kazdy hlas v kategorii Best Established Fashion blog. Prijimaji jenom unikatni hlasy a staci potvrzeni vaseho jmena a vaseho emailu.

Moc dekuju vsem.

Love Glamazon xoxo

4 comments on “Cosmpolitan UK – Bloggers Awards 2014 – Shortlisted for Best Fashion Blog

    1. Jani, Dekuju….no myslim, ze tech hlasu budu potrebovat desetitisce…ale za kazdy jsem velmi vdecna…kdyz uz jsem to dotahla tak daleko, tak se musim snazit a kazdy vote se pocita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.