Eight Hour Cream – Night Time Miracle

1
Well, there has been some changes in my life or to be more precise with my skin. I am no longer looking for anti blemish treatments and now I need products for dry skin and if they have have anti-aging effect that is even better. Due to some impacts due to medication my skin got dry and it needs proper hydration and also I feel that everytime I look in the mirror I find new wrinkle. Hmmm, the age is clearly haunting me.
Anyway, this was very spontaneous buy but I totally fell in love with Elizbeth Arden Night Time Miracle Cream. This is exactly what I need now for my skin to hydrate and I am madly in love with that soft lavender smell. It makes me so relaxed everytime I apply that on my face. I love the consitency and my skin definitely feels and looks hydrated every morning.

If you know more products like that let me know as I am now in the phase I want to test new things because I can!! Lol

V mem zivote doslo k mensim zmenam, nebo abych byla presna spise v tom jakou mam pokozku. Uz nekoukam po produktech, ktere zabrani akne, ale jako nasledky lecby spise po produktech, ktere mi budou pokozku poradne hydratovat. A pokud navic budou zabranovat starnuti o to lepe. Ja jsem proste zmateny pripad co? Plet se mi vyrazne zlepsila a ted zacinam resit jiny problem a to hydrataci a vrasky. Ach ten vek me proste dohani a lepsi uz to nebude.

Uplne nahodne jsem si poridila tento Elizabeth Arden Night Time Miracle Cream a jsem nadsena. Jeji balzam 8 Hour Cream pouzivam nekolik let, ale tento krem me prijemne prekvapil. Uplne nejvice me dostava vune a konzistence kremu, kterou presne ted potrebuju. Hydratace je ted u me na prvni miste a skutecne vune tohoto produktu me dostava. Kdykoli se jim vecer natru citim se neskutecne zrelaxovana a ma zkratka podmanivy a uklidnujici ucinek.

A pokud znate nejake super produkty, na ktere nedate dopustit, tak dejte vedet. Mam ted proste obdobi, kdy chci zkouset nove veci.

Love Glamazon xoxo


3 2

8 comments on “Eight Hour Cream – Night Time Miracle

  1. Evi, ani nevíš, jak tě chápu. Vloni mi bylo 30 a mám úplně stejný problém. Pořád hledám a zkouším, ale ještě jen nenašla tu svou dokonalou kosmetiku. Navíc do toho nehodlám investovat tisíce. Zatím mi asi nejvíc vyhovovala kosmetika La Roche-Posay.

  2. Je na čase, abych 8 hour cream tajé vyzkoušela. :)
    Já teď zkouším lrém s Andělikou od L’occitane a zatím si moje pleť vrní blahem, tak můžeš vyzkoušet. ;)

  3. Čas od času pleťovou kosmetiku měním – mám strach z reakce pleti, ano dobojováno s akné a boj s vráskami přede mnou, ach jo:) ale mou několikaletou stálicí zůstává Advanced Night Repair od Estée Lauder, nedávám sérum každý večer a 50ml balení se zdá bezedné.

  4. Letos jsem oslavila třicítku a říkala si, že by to taky chtělo nějakou prevenci. Už nějaký ten rok nedám dopustit na kosmetiku Korres, bohužel mi pokaždé stáhnou z trhu ty produkty, které mi vyhovují. Hledám si produkty na přírodnější bázi. Jako neutrál se mi osvědčil kokosový olej, odličuji se s ním a docela ušetřím za odličovače, pak ho přidávám ke kávovému logru na tělový peeling ,somozřejmě si s ním mažu tělo a večer si ho mažu na obličej. Tedka bych ráda našla nějakou dobrou hydrtační bázi a nedaří se.
    Lenka

  5. i had the same problem my skin was dry so i started doing research and came across RGN11 serum its expensive but worth it! give it a try!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.