Light colours at work

4
Wearing: French Connection Dress, Zara Blazer, Louis Vuitton Bag, H&M Shoes

When it comes to office wear in the summer I definitely up for some light colours. We really wear black all the time and although I love blag sometimes it is great to go for the opposite. I love these neutral tones and how they all link together. And of of my colleagues always says I am like an Angel in this dress. I will not argue that…hehe

V lete mi nevadi do prace chodit ve svetlych barvach. Prave naopak..prestoze miluju cernou barvu, tak me bavi nosit jemne tony a dokonce i bilou. A navic se mi moc libi jak bila a prirodni tony k sobe krasne sedi. A pokazde kdyz mam v praci tyhle saty, tak mi kolegyne rika, ze vypadam jako Andel. No nadavat ji nebudu. Myslim, ze to je hezky kompliment.

Love Glamazon xoxo

5 2 3

15 comments on “Light colours at work

  1. Mila Evo, nemela jsem ted cas sledovat tvuj blog, ale dnes jsem se po 14 dnech vratila a chvili jsem si rikala, co se s tebou stalo. Prokousala jsem se zpet k tvemu postu o detoxu a ….
    Vypadas uplne uzasne a nejak se mi zdas i mladsi (co muzu z fotek soudit). Jsem strasne prekvapena, pozitivne, samozrejme. Detox podle Macingove znam a musim rict, ze opravdu funguje. Jen jsem ho nevydrzela dele nez 14 dni.. ale ted jsi me nakopla a jdu do toho opet.. Ta zmena je fakt uzasna (a to ne, ze bys predtim vypala spatne), nebo me se to alespon zda. Drzim palce a jdu oprasit knihu :)
    Reny

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.