Roof Top Party with Ugg

1
Wearing: Zara Top, Blazer and Boots, Asos, Skirt, Sophie Hulme Bag, Trussardi Sunglasses

This week was full of parties. Everyday when I was dressing up for work I had to come out with an outfit that will work for both. Somewhere between OK for the evening and OK for the corporate environment. On Thursday I was invited by UGG to join them at their collection preview at the roof top of Shoreditch house. I just love this venue so much. And who would not love it…they have great food, cocktails and the pool is just cherry on the tree.

I decided to go for this pleated skirt. I think these types of skirts work so well in any environment and it is all about how you dress them. I honestly think every girl should have one.

Have a wonderful sunny weekend everyone.

Tento tyden jsem mela jednu akci za druhou (prisaham, ze pristi tyden opravdu zvolnim). A tak jsem se kazde rano musela rozhodnout, co na sebe abych v tom mohla pracovat v kancelari a abych pak vecer mohla v tom samem na party. Ve ctvrtek jsem byla pozvana na presentaci kolekce firmy UGG, ktera se konala na stresni terase Shoreditch Housu. Tam to mimochodem miluju a kdo by taky ne. Vari tam vyborne, delaji super koktejly a stresni bazen uz je jenom tresnickou na dortu. Rozhodla jsem se si oblect skladanou sukni. Tento typ sukni mam moc rada a myslim, ze by ji mela mit v satniku skoro kazda zena. Je to super kousek na kombinovani a hodi se na nespocet prilezitosti. Co myslite?

Love Glamazon xoxo

PS: A pokud jste to jeste necetli…Aktualne.cz se mnou udelali docela dlouhy rozhovor o blogovani. Muzete si ho precist tady.

10 5 4 9 7 3 2 6

5 comments on “Roof Top Party with Ugg

  1. Super outfit a cop ti moc slusi!
    Skladanou sukni mam taky a vyhoda je, ze se nemuchla.
    Clanek jsem cetla a vis sama, ze tvuj blog ctu dlouho. Jsi skvela. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.