LFW Outfit…Stripes and Blue

1
Photos by Lucie

Wearing: Lucy Choi Boots, Mango Coat, River Island T-Shirt, Zara Skirt, Aldo Necklace, Chanel Bag

This is what I wore on a third day of LFW and we took these pictures after the Topshop Unique show. Do not worry as there are more posts coming about that amazing parade of a super stunning clothes. I think I need half of that collection anyway!

 After the show we were so tired so we went to Starbucks with Tamara and Zorannah to get a bit of rest and talk about that amazing collection, blogging and life. You know girls can talk about these things for hours. However the weather was so amazing that we took pictures for hours as you could not miss those shots on Millennium bridge. I think Zorannah was screaming with happiness so much that people were looking around probably thinking she won a lottery. Well, bloggers know how to appreciate a good picture right?

Tohle je muj outfit ze tretiho dne fashion weeku a Lucka me vyfotila po show Topshop Unique. Ale o tom vice az jindy. Po show uz jsme byly tak unavene, ze jsme sly s kamaradkou Tamarou a Zorannou do Starbucksu dobit trosku baterky a probrat kolekci, blogovani a zivot vubec.

Jelikoz nam ale vyslo pocasi na jednicku, trvalo nam tak hodinu, nez jsme se do Starbucksu vubec dostali. Tem fotkam na mostu Millennium se nedalo odolat. Myslim, ze Zorannah z nich tak kricela radosti, ze si lidi kolem mysleli, ze vyhrala v loterii. Holt, blogerky umi ocenit hezkou fotku ne?

Love Glamazon xoxo

5 11 4 2 12 3

10 comments on “LFW Outfit…Stripes and Blue

  1. Ahoj, nepřemýšlela jsi, že bys změnila rozměr fotek? Např. poslední fotka je strašně velká a nevejde se mi celá přes monitor. Mrzí mě, že si nikdy oblečení neprohlédnu v celku, ale stále roluju :)

    1. Hm, uz mi to jedna osoba rikala…mozna popremyslim…asi jsem zapomela zmenit rozmery fotky. Jo a jaky mas prohlizec…nektere prohlizece zkratka na wordpress zlobi….treba v praci se mi taky ukazuje tento blog jinak nez doma na pc nebo na ipadu :)

    2. Takze po porade s blogerkama to zatim necham takto, ale budu davat alespon jednu fotku jakoby dve postavove vedle sebe, at to jde lepe videt, pokud to rolovani nekomu vadi…zatim takovy kompromis :) x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.