Home Inspiration

neptune2
When it comes to home decorating I love old classic pieces, bit of french country style and bit of chabby chic. I like when people can combine more modern and old together. Although I kind of incline to that country style look. If you do not know Neptune and your style sounds a bit like mine you will absolutely love it.

I find so much inspiration and I also bought some of their paints to update my old furniture.
I can highly recommend honed slate shade as it is really calming and unique colour. I have already painted my butlers tray and there is more to come.

Co se tyce vybaveni bytu, tak mam rada klasiku s kombinaci francouzskeho venkovskeho stylu a trochu shabby chic stylu. Libi se mi, kdyz ma nekdo cit a dokaze zkombinovat nove a stare. I kdyz moje srdce tihne spis ke staremu. Protoze jsem si nedavno koupila byt, tak jej hodlam postupne predelavat k obrazu svemu. A pokud to zni, ze mate podobny styl jako ja, tak si zamilujete Neptune.

Kdyby penize nebyly zabranou, tak bych jim vykoupila snad vsechno.
Ja jsem si objednala zatim barvu na nabytek a hodlam si upravit nektere starsi kousky. Tak si myslim, ze vytvorim neobvykle a ojedinele kusy, ktere daji mistnosti charakter. Urcite se podivejte na odstin honed slate, protoze je naprosto uzasny a uz jsem si ho vyzkousela na jednom podnose, ktery po nabarveni skutecne prokoukl.

Love Glamazon xoxo

neptune1

One comment on “Home Inspiration

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.