Loli the shopping queen





Dear bloggers,

I had a fabulous day with Loli yesterday. We went to sample sale and did a good shopping spree, lunch and glass of vino :) What else can a girl want on lovely Saturday afternoon, especially when Loli bought amazing Emilio Pucci dress and I bought DKNY dress and Swagga and soul jacket made of the softest leather ever. Well just typical bloggers day.

Love Glamazon xoxo

Vcera jsem mela uzasny den s Loli. Sly jsme na sample sale a trosku nakupovani, obed a sklenicku vina. No co vic by si mohla holka prat v Sobotu odpoledne? Obvzlast kdyz Loli si koupila skvele Emilio Pucci saty a ja jedny DKNY a uzasnou bundu Swagga and soul z te nejjemnejsi kuze. Proste typicky den blogerek. Jenom nevim, jak dobry vliv Loli ma na me v mem ‘nenakupovacim obdobi’.

Love Glamazon xoxo

Wearing: Leather shorts and boots New Look, Shirt Gap, H&M blazer, House of Holland tights, Johny loves Rosie necklace, Luella bag

11 comments on “Loli the shopping queen

  1. Líbí se mi sáčko. A Loli má skvělí styl! Wow! Dávám jí plus za to, že jí nikde nekouká podprsenka. Ano, vím, že to není asi 4eška, ale vážím si kasždého člověka, který chápe, že každý nemusí vidět jeho spodní prádlo. .)))
    Říkáš blogerek? Loli je také blogerka? Kdyžtak dej prosím link. Děkuji :)

  2. Tak ja bych mohla rict tez o tebe, mame vzajemne negativni vliv na bankovni konta, ale zase jsme si to uzily, takze jednou za cas to muzeme delat :) A dekuji za fotky!

  3. I have just came across to your blog and..I love your unique way of creating all the posts and your special writing! Not to mention the name of your blog! I’m definetely a follower now, and I was hoping we can keep in touch , because fashionable girls should stick toghether. I’m a blogger myself, so it’s not hard at all finding me around all the fashionistas communities and my blog’s facebook page.
    Hugs , kisses and good luck with blogging!!!

    Mary from http://teenfashiondiary.blogspot.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.