New Health and Workout Regime

healthy
I got a big wake up call after my holidays. I mean I cannot even publish my pictures in the bikini. And also it made me realize watching people around me on the beach how much we let slip things. In another words there were pretty much no people with toned healthy body. I do not need to be super fit and look like a rock however I want to shed few pounds and look more toned.
As you know I am not a big fan of extremes diets or even exercise. I support balanced diet when you can eat everything but in moderation and regulary moving your body. Whether it is just walking to work or up the stairs.
So what is my plan now:

1. I started that crazy Insanity Workout and I just finished first week. It is hard…I mean very HARD. I think it is the hardest DVD I have ever tried. Sorry Cindy and Jillian!
2. I started to drink tiny team by yourtea to clean my body after holidays. Not sure how much this can help me to lose weight but I feel good since I started to drink it.
3. Less Wine! I am a bit wine and champagne lover. Coming from a family with wineyards and growing up surrounded by good wine it is very hard. However, I am trying to limit this to minimum. Last week I had two glasses of red at the weekend.
4. Less bread. Now this is very hard for me because of my lifestyle. Basically due to full time job and blogging I am a very busy person. So If I have an event in the evening I have to wake up at 5:30 in the morning to do Insanity workout (oh man twice last week but I did it). And then every morning before I leave work I do something regarding blogging – sharing on social media and other things. So I have no time to prepare breakfast and local cafes offer all the time something with bread. I usually end up having something like salmon bagel. Well, I will try to do my best.

So lets try this. 4 Changes that I hope will deliver results. I think I will become Insane. LOL.

Po dovolene jsem mela trosku sok. To co jsem zhubla diky diete 5/2 mi prislo temer vse zpatky (no jo kdyz se clovek na dovolene prejida jako ja…neni se cemu divit). A hlavne jak jsem tak koukala na lidi na plazi, tak jsem si uvedomila, ze tam neni ani desetina lidi, na ktere muzu ukazat prstem, ze pravidelne cvici a staraji se o sebe. Vsude kolem povolene svalstvo a tak jsem si rikala, ze na sobe musim trosku vice maknout. At jsem priste v te jedne desetine.

Jak vite neuznavam nejake drasticke diety, spise je to o vyvazenosti. Jsem zastance, ze lidi maji jist vsechno, ale v mensi mire. Hlavne se o sobe starat a premyslet o tom, co jime a pijeme a taky jak se hybeme. Nekdy staci par delsich prochazek denne a je to. Ale pokud chce clovek trosku zhubnout a pritom vycvicit telo, je asi treba vice.

Takze muj novy plan je tento:

1. Mam za sebou prvni tyden Insanity Workout a je to opravdu silene. Druhy den jsem malem vypustila dusi a priznavam se, ze si delam urcite vice prestavek nez cvicitel radi, ale snad se mi fitness uroven pomalu bude zvysovat.

2. Po dovolene jsem mela pocit, ze potrebuju nejaky caj na procisteni. Vybrala jsem si Tiny Tea Teatox na dva tydny od Your tea. Nevim, zda se po nem hubne, ale kazdopadne se citim po prvni tydnu dobre.

3. Mene Vina. No jako milovnice vina a sampanskeho je tohle tezke. Vzhledem k tomu, ze vam tady na kazde akci spojene s blogovanim podavaji sklenku sampanskeho uz u dveri. Navic pochazim z Moravske vinarske rodiny a to mi taky nepomaha. Ale budu se snazit. Minuly tyden jsem mela o vikendu dve sklenky cerveneho vina. Jak rikam vseho s mirou.

4. Mene Chleba. Tohle mi prijde asi nejtezsi. Musim to trosku vysvetlit. Nemam totiz cas. Kdyz vim, ze vecer mam nejakou modni akci, coz je i nekolikrat tydne, tak musim vstat v 5:30 rano si zacvicit. Pak hned po tom samozrejme sprcha a pak si nechavam tak dvacet minut na blogovani, social media atd a hned odchazim do prace. Takze mi nezbyva nic jineho nez si koupit snidani v nejake kavarne. A to je vetsinou vzdy neco s chlebem. Asi si reknete, proc si nedam ovoce a jogurt. Ale ja proste sladke snidane moc nemusim. 80 % mych snidani je slanych. LOL.

Doufam, ze tyhle zmeny konecne zaberou. Je to neustaly boj co?

Mejte se krasne a dejte vedet vase tipy?

Love Glamazon xoxo

4 comments on “New Health and Workout Regime

  1. Ahoj, z toho, že drtivá že většina lidí na sebe dlabe, jsem měla šok na hudebním festivalu. Kluci ve vedru sundali trička a holky byly jen ve vršcích od plavek a to tedy nebyla pěkná podívaná. Navíc to nikdo zřejmě ani neřešil a tak ta svoje bříška navíc všichni i pěkně vyvalovali (sama nejsem dokonalá a tak jsou narovnaná záda a stažené břicho při chůzi už od puberty samozřejmostí).
    Jinak držím palce, ať u cvičení vydržíš, mě se teď po roce (!) opravdu pravidelných tréninků dostavily výsledky. A jak píšeš o vínu, tak já se zase nedokážu vzdát piva :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.