Outfit: Armani Exchange Coat

7 Pictures by Iva
Wearing: Boots: Emillio Pucci, Bag: Chloe, Jeans: Asos, Jumper: Asos, Coat: Armani Exchange, Sunglasses: Celine

Hands up who agrees that Camel coat is timeless evergreen and especially when it has got classic cut like my new Armani Exchange piece. A coat like this will always have proud place in your wardrobe and will go with so many things. As you can see I wore it with rather casual outfit but dressed the whole look up with my old but still favourite Emillio Pucci boots.

It is pretty much a great look for a day with your friend, brunch or just simply day full of shopping. To be honest I am trying to spend as much time out as possible with baby Liam. The day is so much better when we are both active. We are going to press days together, lunches, coffee meetings, walks in the parks, galleries and cinema. I want him to be used to be out and being at different places. And he loves it. The day is always better when we are out together.

Ruce nahoru kdo souhlasi, ze velbloudi kabat je nadcasova klasika a to hlavne pokud ma i jednoduchy strih jako muj novy Armani Exchange kabatek. Takovy kousek bude mit vzdy misto v mem satniku a navic se hodi k tolika vecem. Ja jsem si ho poprve oblekla k velmi jednoduchemu outfitu u ktereho jsou hlavnim kouskem asi leopardni kozacky Emillio Pucci. Ty jsem si pred lety koupila v New Yorku a maji stale hrde misto v me sbirce botu. 

Je to takovy jednoduchy outfit, ktery se hodi na den straveny s kamaradkou, nakupy a prozkoumavani oblibenych a novych Londynskych kavaren. Abych vam rekla pravdu tak se snazim travit co nejvice casu venku. Liam se mnou chodi na predstaveni novych kolekci, do galerii, na kaficka, obedy ci do parku. Chci aby si co nejvice zvykl na ruzna mista a byl co nejvice aktivni. No a obema nam to zprijemni den. Rekla bych uz ted, ze je spolecensky typ jako maminka. Haha 

Love Glamazon xoxo 

SHOP THE LOOK BELOW:

1 4 5 3 2

9 comments on “Outfit: Armani Exchange Coat

  1. Krasny outfit. Minimalisticky, ale k takovemu jdou skvele prave leopardi boty. Jinak kabat je uzasny. :)
    Libi se mi na tobe, ze jsi aktivni maminka a stale neco podnikas nebo delas. Liam diky tobe bude urcite hodne spolecensky.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.